Aktiviteter

Medlemsbladet AstmaAllergi

AstmaAllergi giver dig den nyeste viden og guider dig med nyttige tips og inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

blad astmaallergi børn astma

Alle medlemmer får AstmaAllergi med posten seks gange om året. Det koster 225 kr. om året at være medlem.

Bliv medlem og få adgang til det nyeste blad nu

AstmaAllergi #5 2023 (september/oktober)

Tema: Børn

Du kender det. Den dårlige samvittighed, der nager. Gør vi det godt nok som forældre? Er mit barn lykkelig? Giver jeg mit barn de bedste forudsætninger for at lykkes i livet?

Det er vores opgave som forældre at give vores børn den bedste start i livet. Og børn, der har astma og allergi, har brug for særlig opmærksomhed, så deres sygdom holdes i skak. Vi vil jo gerne tilbyde vores børn det bedste børneliv, selvom de slæber rundt på astma eller allergi.

I dette blad kommer du med indenfor i Hyldehaven, der er Danmarks eneste daginstitution, der tager særligt hensyn til børn med astma, allergi og eksem. Du møder også Jenny, der går til karate og spiller på fløjte. Jenny har tidligere været meget udfordret, fordi hun har astma, men har nu fundet en måde at leve side om side med sin sygdom. I blad nummer tre skrev vi om Esther, der har en livsfarlig jordnøddeallergi, og som rejste til Japan med sin familie i sommer. Nu er familien hjemme igen, og de har sendt os et postkort, hvor Anne Marie, Esthers mor, fortæller om deres rejse.

I bladet kan du også følgende artikler:

  • I har ønsket, at vi kigger på tekstil, og vi har lyttet
  • Vi støtter forskningen gennem vores forskningsfond
  • Mange års kamp for flere allergispecialister bærer frugt

Som medlem af Astma-Allergi Danmark har du også adgang til vores Bladarkiv, hvor du kan læse alle tidligere udgaver af AstmaAllergi.

Kontakt redaktionen

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer - eller vil du fortælle din historie? Så er du velkommen til at kontakte AstmaAllergi-bladet på info@astma-allergi.dk.

Vil du annoncere i vores medlemsblad eller nyhedsbreve? Læs mere om dine muligheder som annoncør

Bliv medlem og få det nyeste blad

Som medlem får du direkte adgang til vores medlemsblad