Aktiviteter

Medlemsbladet AstmaAllergi

AstmaAllergi giver dig den nyeste viden og guider dig med nyttige tips og inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

AstmaAllergi #2 2023 (april/maj)

Blad 2 2023 Allergivenlige oaser

Alle medlemmer får AstmaAllergi med posten seks gange om året. Det koster 225 kr. om året at være medlem.

Bliv medlem og få det nyeste blad nu

Tema: Allergivenlige oaser

Foråret er over os, og det spirer frem med både krokus og vintergækker rundt omkring i de danske haver. Men foråret betyder også starten på pollensæsonen, som berør flere end en million danskere. Gennem de sidste 40 år er pollensæsonen kun blevet længere og mere intens i Danmark. Men hvorfor ændrer pollensæsonen sig, og hvad kan man gøre for at forhindre det?

I dette forårs-blad kommer vi vidt omkring pollenplagen – lige fra, hvordan klimaet påvirker pollensæsonen, til, hvad du selv kan gøre i din egen have for at minimere pollengenerne og skabe en allergivenlig oase med høj biodiversitet. Kom med en tur i haven, og bliv klædt godt på til at skabe din egen allergivenlige oase.

Du kan også læse om:

  • Det allergivenlige påskebord uden æg
  • Mi-allergi og ny allergivenlig maling
  • Foreningens nye opskriftsside, fyldt med lækre allergivenlige retter
  • Hvordan astma og allergi kan være tæt forbundne

Rigtig god læselyst!

Som medlem af Astma-Allergi Danmark har du også adgang til vores Bladarkiv, hvor du kan læse alle tidligere udgaver af AstmaAllergi.

Kontakt redaktionen

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer - eller vil du fortælle din historie? Så er du velkommen til at kontakte AstmaAllergi-bladet på info@astma-allergi.dk.

Vil du annoncere i vores medlemsblad eller nyhedsbreve? Læs mere om dine muligheder som annoncør