Aktiviteter

Medlemsbladet AstmaAllergi

AstmaAllergi giver dig den nyeste viden og guider dig med nyttige tips og inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

blad astmaallergi psyke

Som medlem får du medlemsbladet AstmaAllergi direkte i postkassen - du kan også vælge at modtage bladet digitalt. AstmaAllergi er et blad fyldt med artikler specielt til dig med astma, allergi, høfeber og eksem. Dyk ned i personlige fortællinger, tips og tricks til en lettere hverdag, den nyeste forskning og bliv klogere på dig selv og din sygdom. 

Bliv medlem og få adgang til det nyeste blad

AstmaAllergi #2 2024 (april/maj)

Tema: Psyke

Jeres sygdom påvirker jeres psykiske tilstand

Det fortæller 72 % af jer i en survey. Livet med en kronisk diagnose kan føre til mange forskellige følelser. Det kan være følelser som bekymring, vrede, tristhed, usikkerhed, angst eller depression.

I dette nummer af AstmaAllergi dykker vi ned i de psykiske udfordringer, som kroniske sygdomme kan føre med sig. Du møder Carina Thygesen og Cathrine Sadolin, der hver især fortæller, hvordan deres astmadiagnose har påvirket deres mentale tilstand.

Og så møder du psykolog Lisbeth Frølich, der forklarer, hvilke psykiske udfordringer en kronisk diagnose potentielt kan føre med sig. Afslutningsvis spørger vi Anders Elkær Jensen, der er omdømmeordfører i Dansk Selskab for Almen Medicin, om de praktiserende læger er gode nok til at tale om de psykiske konsekvenser, som fysiske sygdomme kan medføre.

I bladet kan du også læse om:

  • Københavns nye lungecenter
  • Problematiske hudplejerutiner blandt helt unge på sociale medier
  • Den nye automatiske pollenfælde på toppen af DMI

Som medlem af Astma-Allergi Danmark har du også adgang til vores bladarkiv, hvor du kan læse alle tidligere udgaver af AstmaAllergi. Find det under Min Side.

Kontakt redaktionen

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer - eller vil du fortælle din historie? Så er du velkommen til at kontakte AstmaAllergi-bladet på info@astma-allergi.dk.

Vil du annoncere i vores medlemsblad eller nyhedsbreve? Læs mere om dine muligheder som annoncør