Rådgivning

Få psykologhjælp hos Astma-Allergi Danmark

Oplever du bekymringer eller ængstelse vedrørende din eller en pårørendes sygdom? Og er din ængstelse måske forværret under corona-situationen?

Nu kan du få talt om dine bekymringer ved at ringe til Astma-Allergi Danmarks Rådgivning, der i øjeblikket har tilknyttet psykolog Lisbeth Stampe Frølich.

Det er muliggjort takket være en donation fra TrygFonden.

Lyt til vores podcast om genåbningen af samfundet og mental sundhed:

Tilbagevendende spørgsmål

Mange henvender sig for at høre om de hører til dem der har øget risiko for at få et alvorligt forløb, hvis de smittes med coronavirus og om de har grund til at være bekymrede. Mange er derfor også bange for at bevæge sig ud i et genåbnet samfund.

De føler sig efterladt med deres utryghed og har behov for at få hjælp til deres bekymringer. Bekymringerne kan også mærkes hos forældre til børn med astma, der føler sig efterladt med usikkerhed og utryghed når børnene skal tilbage i institution og skole.

Mange giver udtryk for at have brug for redskaber til hvordan de lægger bekymringen fra sig.

For at kunne hjælpe akut har Astma-Allergi Danmark nu udvidet Rådgivningen med psykolog Lisbeth Stampe Frølich, der ruster rådgiverne til at håndtere samtaler med borgere, der føler angst og utryghed. Lisbeth kan desuden tilbyde enkelte rådgivningssamtaler.

Astma-Allergi Danmarks Rådgivning kan kontaktes på 4343 4299. Rådgivningen har åbent mandag til fredag fra kl. 9-12 samt onsdag fra kl. 16-18.Bliv medlem af Astma-Allergi Danmark

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
 eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Meld dig ind i dag