Aktiviteter

Kom med til

Astma-Allergi Danmarks landsmøde 2023

Astma-Allergi Danmark inviterer alle medlemmer til landsmøde 13. maj 2023 Comwell Copenhagen Portside, Alexandriagade 1, 2150 Nordhavn i henhold til Astma-Allergi Danmarks vedtægter.

Som stemmeberettiget medlem har du indflydelse på foreningens arbejde og kan blandt andet være med til at bestemme sammensætningen af bestyrelsen. Nb. Tilmeldingsfristen for at deltage som stemmeberettiget er udløbet. Du kan stadig deltage som ikke-stemmeberettigede.

Alle medlemmer kan deltage så længe pladser haves.

Tilmeld dig landsmødet her

landsmøde illustration landsmøde illustration

 

Opstillingsmøde (Region Hovedstaden)

Til medlemmer i Region Hovedstaden, der har meldt sig til Astma-Allergi Danmarks landsmøde 2023

Fristen for tilmelding til Astma-Allergi Danmarks landsmøde som stemmeberettiget er udløbet, og der har meldt sig i alt 40 som stemmeberettigede fra Region Hovedstaden. Imidlertid kan der maksimalt deltage 21 medlemmer fra Region Hovedstaden som stemmeberettigede (se foreningens vedtægter § 5 og 7). Bestyrelsen skal derfor indkalde til et opstillingsmøde senest 4 uger før landsmødet.

Se invitationen til opstillingsmøde her

Få indflydelse

Alle medlemmer kan tilmelde sig landsmødet med mulighed for at blive stemmeberettiget, så længe du tilmelder dig inden 18. marts 2023. Forslag, der ønskes behandlet på landsmødet, skal være Astma-Allergi Danmark i hænde senest den 15. april 2023. Det samme gælder opstilling af kandidater til bestyrelsen.

Alle medlemmer kan deltage

Er du som medlem interesseret i at deltage i landsmødet som stemmeberettiget, skal du tilmelde dig inden den 18. marts 2023. Medlemmer, der ønsker at være deltage som ikke-stemmeberettigede til landsmødet, kan tilmelde sig efter fristen, så længe pladser haves. Tilmeld dig som ikke-stemmeberettiget deltager her.

Kørsel til og fra landsmødet for stemmeberettigede medlemmer dækkes af Astma-Allergi Danmark. Har du ikke mulighed for at tilmelde dig online, kan du tilmelde dig via mail på info@astma-allergi.dk med navn og medlemsnummer.

Spændende foredrag

Alle deltagende medlemmer inviteres til frokost, hvor man også kan møde foreningens bestyrelse. Efter generalforsamlingen er der foredrag om biodiversitet og allergi ved biolog Mathilde Kloster samt foredrag om pollenallergi i hverdagen ved rådgiver Christine Højer Eriksen.

Program for dagen:

9.30 - 11.00
Mulighed for individuel rådgivning om astma og allergi

11:00 - 13.00
Generalforsamling

13.00 - 14.00
Frokost

14.00 - 14.15
Opstart af eftermiddagens program

14.15 - 15.15
Foredrag: Biodiversitet og allergi ved biolog og leder af Dagens Pollental Mathilde Kloster

15.15 - 15.45
Foredrag: Pollenallergi i dagligdagen ved rådgiver i astma og allergi Christine Højer Eriksen

15.45 - 16.00
Afslutning

 

For at deltage i landsmødet skal du være medlem af foreningen.

Meld dig ind i dag, og deltag i vores landsmøde. Du får også adgang til alle øvrige medlemsfordele. Det koster kun kr. 225,- om året.

Er du allerede medlem?
Log ind her