For producenter

Et globalt, allergivenligt pejlemærke

Asthma Allergy Nordic og Den Blå Krans er forbrugernes allergivenlige pejlemærke på det globale marked.

Allergimærket findes på flere end 3.000 produkter i over 70 lande, og er kendt som det primære trygge valg for en omfangsrig forbrugergruppe, der ønsker en allergivenlig hverdag.

Personer med hudallergi udgør mere end 20 procent af befolkningen globalt. Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel for allergimærkede produkter blandt forbrugere og producenter.

Oversigt over regioner


Mindst 20 procent af verdens befolkning har hudallergi over for mindst ét kemisk stof. De fordeler sig på følgende måde på tværs af alder og køn:

(Alinaghi 2018)

Hvad reagerer man på?

Baseret på tal fra Europa, Asien og Nordamerika, er dette de mest almindelige allergener, der giver hudallergi. Der er generelt ikke den store variation mellem regionerne, når det drejer sig om, hvad man oftest reagerer på.

(Alinaghi 2018)


Allergimærket er et globalt mærke, med et nordisk afsæt, som har eksisteret i mere end 40 år. I dag vækker mærket genkendelse blandt 70 procent af den danske befolkning og knap 60 procent af forbrugerne i Norden.

Mærket er velkendt og det gør vores produkt til et første valg for vores kunder.

— Annette Thomsen, Carpenter ApS

 

Kendskabsgraden er især høj blandt:

  • Den stadigt voksende gruppe af oplyste forbrugere.
  • Dem, som vil forebygge hudallergi hos sig selv og sine nærmeste.
  • Dem, der allerede har fået diagnosticeret en hudallergi, og derfor ønsker at undgå bestemte stoffer.
  • Patienter og ikke mindst sundhedspersonale, som anvender en lang række produkter i deres dagligdag.

Asthma Allergy Nordic og Den Blå Krans nyder derfor stor loyalitet blandt forbrugergruppen, der tilkendegiver, at allergimærket øger sandsynligheden for at købe et produkt med 80 procent.

Den støt stigende interesse for allergivenlige produkter får derfor også flere producenter til at mærke deres produkter og 71 procent fortæller, at mærket direkte øger deres salg af produktet.

 

Faglig vurdering og støtte

Med patientforeningen og interessefællesskabet Astma-Allergi Danmark i ryggen har vi tæt kontakt til både forbrugere, patienter, forskere og sundhedspersonale. Vores mangeårige erfaring er ensbetydende med en solid indsigt i både produktfaglige udviklinger, markedsmekanismer og forbrugernes behov.

Når I bliver certificeret med vores mærke, får I en uvildig samarbejdspartner, der har viden om kontaktallergi, som kan hjælpe jer med at styrke produktudvikling og markedsføring.

Gratis introduktionsmøde

Overvejer I at få jeres produkter certificeret hos os? Har I brug for mere information om processen, relevante kriterier, strategi, priser eller tidsestimater? Så book en gratis introduktion til certificering med en af vores eksperter.

Husk, altid at konsultere de specifikke produktkriterier før mødet. På den måde kan vi give jer det bedste indblik i udgifter, fordele og den service vi bistår med.

Kontakt os her


Når jeres produkter bliver vurderet af os, finder I ud af, om de indeholder skjulte allergener, som I ikke nødvendigvis har kendskab til. I får samtidig adgang til vores faglige vurderinger af tusindvis af potentielle ingredienser. Det støtter jer I udviklingen af de bedst mulige produkter.

Vi kan samtidig vejlede jer, hvis I ønsker at bruge naturlige ingredienser i jeres produkter. Det er vigtig rådgivning, da mange naturlige ingredienser kan være allergifremkaldende.

Certificeringsprocessen bygger på grundige vurderinger og gennemarbejdede kriterier, og med Allergimærket kan I vise, at I tager allergisagen seriøst.

Bliv erhvervsmedlem

Som erhvervsmedlem støtter I Astma-Allergi Danmarks arbejde. Erhvervsmedlemskab medfører ikke produktvurderinger og I kan ikke markedsføre jeres produkter med vores mærkning, men I kan vise jeres kunder, at I støtter op om foreningen og vores sag: en lettere hverdag for alle med allergi.

Læs mere her